About Us


Business Barn is de holding B.V. van Peter Hazenberg en Christina Zackiewicz. Vanuit dit familiebedrijf runnen zij diverse andere bedrijven en activiteiten zowel binnen Nederland als daarbuiten.


De activiteiten van Peter en Christina focussen zich met name op (nieuwe) media, farmacie en gezondheidszorg vanuit een maatschappelijke invalshoek. Dit heeft uiteraard alles te maken met hun achtergrond, opleiding en opgedane kennis en ervaring. Ongeacht de aard, plaats of duur van hun werkzaamheden zullen deze altijd worden gedreven vanuit hun gezamenlijke passie voor vernieuwing en innovatie.

Peter richtte in de zomer van 2013 samen met Rob Linders van ArtiVisuals zijn meest recente onderneming op, genaamd: Guerilla MediaTech. Hier worden producten (vaak een combinatie van hard- en software) ontwikkeld met specifieke toepassingen in niche-markten van de media.

In het voorjaar van 2011 begon Peter met VideobriX. Een zeer innovatieve System Integrator, Reseller en Rental met een sterke focus op de markt van online video en webstudio’s. Daarnaast is hij CEO van myRideOline en freelance onafhankelijk consultant voor bij diverse (multi)media projecten die zich over het algemeen afspelen in het marktsegment net onder de broadcast.

Hiervoor was hij Business Development manager bij Avero/Achmea en Salesmanger verantwoordelijk voor Nederland bij VidiGo in Amsterdam. Zijn professionele carriere starte in 1996 bij het NOB, het latere DutchView.


Christina is sinds 1 september Clinical Registry Basic Results Coordinator bij Centocor in Leiden, onderdeel van het internationale Johnson & Johnson. Hiervoor was ze Sience Communication Consultant bij DNDi in Genève en werkte ze als Pharmasist Advisor & Liaison voor heel Latijns American vanuit Rio de Janeiro.Meer informatie volgt later…